Artikelen

Wij plaatsen regelmatig artikelen om u te informeren over actuele onderwerpen en u de mogelijkheid te bieden hierop te reageren.

Besparen met LED verlichting

Duurzaamheid staat meer en meer centraal in de bedrijfsvoering. De kunst is om dit samen te laten gaan met de verlaging van kosten, en dus de verhoging van winst, zonder in te leveren op comfort.
Dit artikel gaat in op het gebruik van LED verlichting bij bedrijven en wat dit op kan leveren.
Klik hier om het artikel te lezen.

Help, we gaan verbeteren!

Helpen verbetertrajecten nu echt om de organisatie te laten groeien of is het een modewoord om te zorgen dat adviseurs nog meer geld kunnen verdienen? Onderzoeken hebben aangetoond dat het continu werken aan verbeteren wel degelijk zorgt voor groei van de organisatie, ook in slechte tijden. Hoe pak je dat dan aan? Dit artikel gaat hier verder op in.
Klik hier om het artikel te lezen.

Motivatie, sleutel tot succes?

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal in onze organisatie. Deze opmerking is een open deur, maar realiseren wij ons ook dat motivatie hierin de belangrijkste factor is? Dit artikel gaat in op de mogelijkheden die evaluaties hebben om van uw medewerkers tevreden medewerkers te maken.
Klik hier om het artikel te lezen.

Kwaliteit? Dat kost toch alleen geld?

Kwaliteit wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Een exercitie die alleen geld kost en weinig oplevert. Het kan ook anders: kwaliteit kan een bijdrage leveren aan de besparing van kosten en een wezenlijke bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Dit artikel gaat in op de mogelijkheden om kwaliteitszorg in te zetten als strategisch middel in de bedrijfsvoering.
Klik hier om het artikel te lezen.

Van financiële administratie naar financieel management.

Financiële administratie wordt veelal gezien als een noodzakelijk kwaad. Een tijdrovende exercitie die vaak gezien wordt als het te vriend houden van de belastingdienst of het spekken van de kas van accountants. Dit artikel gaat in op de mogelijkheden hoe financiële administratie voor u een hulpmiddel kan worden en hoe financiële administratie kan evolueren van autorijden in je achteruitkijkspiegel tot een waardevol stuurmechanisme door omvorming naar financieel management.
Klik hier om het artikel te lezen.