Coaching

Bij MAYA Advies is de doelstelling van coaching dat dit van tijdelijke aard is. De gecoachte persoon moet na dit traject weer zelfstandig verder kunnen.
Een contract voor coaching kan bij MAYA Advies verschillende vormen hebben. U kunt een aantal dagen op jaarbasis vastleggen. Daarnaast is het ook mogelijk om op ad-hoc basis een coach in te huren.

Wij kennen coaching op verschillende gebieden:

Implementeren kwaliteitssystemen

Bij veel organisaties is al behoorlijk wat geregeld om kwaliteitssystemen te implementeren. Soms is het alleen nodig om als organisatie een raamwerk te ontvangen en op regelmatige tijden iemand te hebben om de invulling van dit raamwerk te evalueren. Met behulp van aanwijzingen kan vervolgens door de organisatie de volgende stap gezet worden.

Continu verbeteren

Bij het uitvoeren van een continu verbetertraject kan het nodig zijn om de resultaten tot dan toe te spiegelen en aanwijzingen te krijgen hoe nu verder te gaan. Door middel van het vaststellen van concrete doelen en een bijbehorend dashboard is MAYA Advies in staat om in beperkte tijd een evaluatie te maken en u weer verder op weg te helpen.

Inspireren, sparren en brainstormen

Soms is er binnen een organisatie behoefte om met een buitenstaander te brainstormen om weer de nodige inspiratie te krijgen. Het kan helpen bij het innovatief proces om een “dood punt” te passeren en weer verder te kunnen. Door de achtergrond van de coaches van MAYA Advies kunnen zij u daar bij uitstek bij helpen.

Besparingen en subsidies

De coaches van MAYA Advies zijn gespecialiseerd in het vinden van besparingen binnen uw organisatie. Besparen is in onze optiek minder geld uitgeven zonder in te leveren op comfort. Daarnaast zijn zij op de hoogte van mogelijke subsidies in uw bedrijfstak.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan.