Onze diensten

Uw organisatie moet door ons extra winst realiseren

Wij huldigen het standpunt dat u meer moet verdienen dan wij kosten. Het blijft van het grootste belang dat organisaties middelen in handen krijgen om hun winst te verhogen. Wij bieden de volgende diensten aan om ondernemers te helpen dit te realiseren.

Crisismanagement

Vaak worden wij ingeschakeld wanneer organisaties geconfronteerd worden met acute problemen. Dan komt het erop aan dat in korte tijd deze problemen opgelost worden. Lees hier verder hoe wij crisismanagement aanpakken.

Continu verbeteren met het MVO Groeikeurmerk®

Wij zijn ervan overtuigd dat structureel bezig zijn met verbeteren zorgt voor rendementsverbetering. Om snel degelijke resultaten te behalen maken wij voor het traject continu verbeteren gebruik van de methode MVO Groeikeurmerk®. MAYA Advies is er trots op als eerste organisatie in Noord Brabant gecertificeerd te zijn om deze methode te mogen gebruiken. Lees hier verder hoe wij een continu verbetertraject uitvoeren.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De methode MVO Groeikeurmerk® zorgt ook voor een optimale inbedding van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in uw organisatie. Ook bij MVO staat in onze visie het behoud en verbeteren van rendement van uw organisatie centraal. Lees hier verder hoe wij de voordelen van MVO voor uw organisatie in kaart brengen en kunnen implementeren.